BasBQ
Beef en Steak

Kalbi kui

 
 

maussie1982

Pitmaster
Berichten
519
Ik nad nog Wagyu Short Ribs in de vriezer liggen en kwam dit gerecht tegen. Het leek mij wel wat en had alle benodigdheden is huis, aan de slag dus maar.

image-179.jpg


Het vlinderen van de ribs, was erg lastig aangezien er erg veel stukken vet tussen zaten dat uiteraard het vlees brak:
image-181.jpg


Met de marinade, 1,5 uur ingetrokken:


Marinade voor het dippen en een salade:
image-183.jpg


Flink opstoken en op het ei:
image-182.jpg


image-185.jpg


Vet rookt goed, leuk voor de buurt :-D
image-184.jpg


En het eindresultaat, hot saus, komkommer in rijstazijn met wat suiker en een uitje en uiteraard het vlees. Hoe het opgevouwen eruit ziet hoef ik jullie niet te vertellen!;-)

image-186.jpg


Wat vonden we er van? Een heerlijk gerecht, maar het vlees viel mij erg tegen. Er zaten te grote vet stukken tussen en dat hoeft voor mij niet. Ik had er meer van verwacht qua smaak. Maar het recept is zeker voor herhaling vatbaar, alleen een volgende keer met een ander stuk vlees, biefstuk oid.
 
zit er in ieder geval heerlijk uit :)
 
Ik ken die bereiding ook. Ziet er heerlijk uit.
 
Jammer van je vlees maar dit is wel mooi.
Ik hou wel van de Koreaanse keuken!! ;)
 
Ziet er toch smakelijk uit, jammer van de tegenvaller.
 
Heel origineel!! Drogere vleessoort lijkt inderdaad beter.
 
Mooi opgemaakt, ziet er heerlijk uit.
 
lekker hoor, lust ik wel
 
Terug
Bovenaan Onderaan