- Berichten
- 2.588
Veel de Q aangehad de laatste tijd. Vaak even snel en daardoor niet echt foto's gemaakt.
Nu ook niet veel maar wilde deze toch even delen.
Kabeljauw in een zak laten marineren met zongedroogde tomaten, knoflook, olijfolie en wat zout. De plank ondertussen in het water gezet en de Q opgestookt.
Zal op de plank en op de Q

Na enige minuten kwam de buurt in beweging en hoorde ik overal ramen en deuren sluiten.

Bij een kern van 58 vond ik het welletjes.
Het resultaat.


Was lekker. Alleen vond ik de rooksmaak van de plank iets te overheersend.
Nu ook niet veel maar wilde deze toch even delen.
Kabeljauw in een zak laten marineren met zongedroogde tomaten, knoflook, olijfolie en wat zout. De plank ondertussen in het water gezet en de Q opgestookt.
Zal op de plank en op de Q

Na enige minuten kwam de buurt in beweging en hoorde ik overal ramen en deuren sluiten.


Bij een kern van 58 vond ik het welletjes.
Het resultaat.


Was lekker. Alleen vond ik de rooksmaak van de plank iets te overheersend.