- Berichten
- 90
Vandaag voor het eerst de "DO" maar eens in gebruik genomen.
Ga vandaag brood bakken volgens recept van mikeje25, maar dan met zongedroogde tomaatjes. Deze heb ik volgens het recept van Frits gedroogd.
Gisteren de tomaatjes gedroogd.
Eerst halveren en zaadlijsten eruit.
Dan kwasten met olijfolie, italiaanse kruiden en knoflook.
Na 6 uurtjes in de oven op 80 graden.
Vandaag het deeg gemaakt.
Lekker kneden en mengen.
Klaar om de "DO" in te gaan.
Zo nu de briketten er op.
Hopelijk heb ik ze goed verdeeld zo. 6 onder en 10 boven.
En nu wachten
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Ga vandaag brood bakken volgens recept van mikeje25, maar dan met zongedroogde tomaatjes. Deze heb ik volgens het recept van Frits gedroogd.
Gisteren de tomaatjes gedroogd.
Eerst halveren en zaadlijsten eruit.
Dan kwasten met olijfolie, italiaanse kruiden en knoflook.
Na 6 uurtjes in de oven op 80 graden.
Vandaag het deeg gemaakt.
Lekker kneden en mengen.
Klaar om de "DO" in te gaan.
Zo nu de briketten er op.
Hopelijk heb ik ze goed verdeeld zo. 6 onder en 10 boven.
En nu wachten
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk