Voor de kerst maar eens kaas gerookt.
Zit nu een maand in het vacu?m de vieze asbaksmaak is helemaal verdwenen.
Resultaat een lekker stukje kaas dat zelfs door niet rookkaasliefhebers (die van AH) wordt gewaardeerd. Kaas is 2 uur koud gerookt met maple.
Verder ook maar eens met (rauwe) pinda's ge?xperimenteerd. Pinda's licht ingevet met olijfolie om de rub goed te laten kleven. 3 verschillende rubs (SLIGRO) gebruikt.
Na het roken een weekje in vacu?m. Resultaat super. Volgende keer pistaches.
Prettige dagen allemaal.
Zit nu een maand in het vacu?m de vieze asbaksmaak is helemaal verdwenen.
Resultaat een lekker stukje kaas dat zelfs door niet rookkaasliefhebers (die van AH) wordt gewaardeerd. Kaas is 2 uur koud gerookt met maple.
Verder ook maar eens met (rauwe) pinda's ge?xperimenteerd. Pinda's licht ingevet met olijfolie om de rub goed te laten kleven. 3 verschillende rubs (SLIGRO) gebruikt.
Na het roken een weekje in vacu?m. Resultaat super. Volgende keer pistaches.







Prettige dagen allemaal.