- Berichten
- 7.146
In het kader van de fotowedstrijd: "Ikea, de keuken van zweden" maar eens geraadpleegd...
Op het menu vanavond: gehaktballetjes met rode bietensalade (zonne-oog) en hasselback aardappels/k?ttbullar med r?dbetssallad och potatis tillbaka hassel
De hasselback potatoes gevuld met bacon en tomaat, dit keer in een bakje met een laagje boter/knoflook/bouillon. Dit alles ruim 3 kwartier indirect bij 180gr.
Het garen viel weer tegen :-S, dus nog maar eens een kwartier zonder badje.


Balletjes gedraaid van HOH gehakt, een geraspt uitje, witte peper, zout, piment, een ei en wat paneermeel. Deze aan spiesjes aangegrild op de WGA, waarna ze bij de aardappels mochten



Klaar!

En samen met het zonne-oog (rode bieten, kappertjes, ui, ansjovis en een eierdooier) en de verplichte roomsaus op de plank:

Heerlijk gegeten, Sander bedankt!

Op het menu vanavond: gehaktballetjes met rode bietensalade (zonne-oog) en hasselback aardappels/k?ttbullar med r?dbetssallad och potatis tillbaka hassel
De hasselback potatoes gevuld met bacon en tomaat, dit keer in een bakje met een laagje boter/knoflook/bouillon. Dit alles ruim 3 kwartier indirect bij 180gr.
Het garen viel weer tegen :-S, dus nog maar eens een kwartier zonder badje.


Balletjes gedraaid van HOH gehakt, een geraspt uitje, witte peper, zout, piment, een ei en wat paneermeel. Deze aan spiesjes aangegrild op de WGA, waarna ze bij de aardappels mochten



Klaar!

En samen met het zonne-oog (rode bieten, kappertjes, ui, ansjovis en een eierdooier) en de verplichte roomsaus op de plank:

Heerlijk gegeten, Sander bedankt!

