- Berichten
- 451
Toevallig vond ik deze bij de Makro. Er ging een lichtje branden...jawel daar had ik wel eens wat over gelezen;
http://www.bbq-nl.com/2010/08/jodenhaas-a-la-mike.html
Kortom kopen en klaarmaken;
Foto is helaas niet scherp, maar zo kocht ik hem;
Toen ik de zak open maakte bleek het niet 1 stuk te zijn. jammer maar geen drama.
Eerst kort direct, daarna indirect tot een kern-temp van 55 graden
Daarna 10 min laten rusten
En opeten;
En wat vonden we ervan? Prima stukkie vlees hoor! Dit blijft in het repertoire zitten. Zeker gezien de prijs van het vlees. Kortom wederom een toptip van de site!
http://www.bbq-nl.com/2010/08/jodenhaas-a-la-mike.html
Kortom kopen en klaarmaken;
Foto is helaas niet scherp, maar zo kocht ik hem;

Toen ik de zak open maakte bleek het niet 1 stuk te zijn. jammer maar geen drama.

Eerst kort direct, daarna indirect tot een kern-temp van 55 graden

Daarna 10 min laten rusten

En opeten;

En wat vonden we ervan? Prima stukkie vlees hoor! Dit blijft in het repertoire zitten. Zeker gezien de prijs van het vlees. Kortom wederom een toptip van de site!
