BasBQ
Beef en Steak

Jodenhaas volgens bekende recept

 
 
 

santino

Stoker
Berichten
451
Toevallig vond ik deze bij de Makro. Er ging een lichtje branden...jawel daar had ik wel eens wat over gelezen;
http://www.bbq-nl.com/2010/08/jodenhaas-a-la-mike.html

Kortom kopen en klaarmaken;

Foto is helaas niet scherp, maar zo kocht ik hem;
Zoetermeer-20140921-00430_zps45feb593.jpg


Toen ik de zak open maakte bleek het niet 1 stuk te zijn. jammer maar geen drama.
Zoetermeer-20140921-00431_zps8d51e448.jpg


Eerst kort direct, daarna indirect tot een kern-temp van 55 graden
Zoetermeer-20140921-00433_zpsb5be3904.jpg


Daarna 10 min laten rusten
IMG-20140921-00434_zps29916f2a.jpg


En opeten;
Zoetermeer-20140921-00436_zps0b5eba94.jpg


En wat vonden we ervan? Prima stukkie vlees hoor! Dit blijft in het repertoire zitten. Zeker gezien de prijs van het vlees. Kortom wederom een toptip van de site! ;)
 
jerome zei:
Lekker buurman!

Laat ik nou net vanavond naar de Makro gaan!  :D

Greetz, Jerome

weet ik buurman, mag ik je pasje weer ff lenen. Dan kan ik donderdag ff rustig kijken.  ;). Koop je wel genoeg voor aanstaande vrijdag?  ;)
 
Mooie lappies. Lust ik ook wel!
 
Terug
Bovenaan Onderaan