- Berichten
- 257
Hi all,
Vanavond stond Tri Trip op het menu. Bij mijn favoriete leverancier een lekker stuk van 1,3kg gehaald. Deze eerst door de helft gesneden en andere helft gevacumeerd in de vriezer gestopt.
200 dagen graangevoerd: en dat was te zien ook.
De mooie marmering viel gelijk op. Die heeft wat anders dan gras gegeten in zijn laatste dagen haha.
Een lekker biertje er bij.
Na een 50 minuten was de kerntemperatuur 46 graden. De bbq even opgestookt en daarna afgegrild tot 55 graden. Ik had er een blok kersenhout bij gedaan voor wat extra smaak. Verder enkel zout en peper.
En daar was hij dan. Zeer smaakvol vlees. Wel wat vet er door heen maar dat mocht de smaak niet drukken. Heerlijk!
Vanavond stond Tri Trip op het menu. Bij mijn favoriete leverancier een lekker stuk van 1,3kg gehaald. Deze eerst door de helft gesneden en andere helft gevacumeerd in de vriezer gestopt.
200 dagen graangevoerd: en dat was te zien ook.
De mooie marmering viel gelijk op. Die heeft wat anders dan gras gegeten in zijn laatste dagen haha.
Een lekker biertje er bij.
Na een 50 minuten was de kerntemperatuur 46 graden. De bbq even opgestookt en daarna afgegrild tot 55 graden. Ik had er een blok kersenhout bij gedaan voor wat extra smaak. Verder enkel zout en peper.
En daar was hij dan. Zeer smaakvol vlees. Wel wat vet er door heen maar dat mocht de smaak niet drukken. Heerlijk!