BasBQ
Beef en Steak

Its Tri Trip

 
 
 

Gent

Kooltjesharker
Berichten
240
Hi all,

Vanavond stond Tri Trip op het menu. Bij mijn favoriete leverancier een lekker stuk van 1,3kg gehaald. Deze eerst door de helft gesneden en andere helft gevacumeerd in de vriezer gestopt.

200 dagen graangevoerd: en dat was te zien ook.
A291CF0B-6B67-4CE5-BB87-07C8D7670463.jpeg


De mooie marmering viel gelijk op. Die heeft wat anders dan gras gegeten in zijn laatste dagen haha.
A1B4C102-F406-4104-9608-F00F0A992F94.jpeg


Een lekker biertje er bij.
1ABE1585-B90E-42C3-B4AA-82D79D13A720.jpeg


Na een 50 minuten was de kerntemperatuur 46 graden. De bbq even opgestookt en daarna afgegrild tot 55 graden. Ik had er een blok kersenhout bij gedaan voor wat extra smaak. Verder enkel zout en peper.
507B45F3-E9BC-4B19-BBCB-93BCA7D0485C.jpeg


En daar was hij dan. Zeer smaakvol vlees. Wel wat vet er door heen maar dat mocht de smaak niet drukken. Heerlijk!
9AE093E1-A207-41B9-95C3-AF835CEE56CD.jpeg
 
Die ziet er TOP uit. Tri Tip is ook gewoon een heerlijk stuk vlees en wat ondergewaardeerd in mijn ogen.
 
  • Leuk
Waarderingen: Gent
Helemaal mee eens!
 
  • Leuk
Waarderingen: Gent
Terug
Bovenaan Onderaan