Hier mijn italiaanse Fattie gerookt op eikenhout.
Het gehakt heb ik gekruid met:
verse basilicum, oregano, rozemarijn, uienpoeder, peterselie, knoflookpoeder, peper en zout.


In de Fattie heb ik parmaham, mozzarella en cherry tomaatjes gedaan.


Voordat hij op de bbq ging heb ik er een bbq-rub overheen gedaan.


Eindelijk klaar! Na 2.5 uur op 130 graden.


Was heerlijk!!!
De foto's zijn gelukt! Dank je wel Chef Martin!
Het gehakt heb ik gekruid met:
verse basilicum, oregano, rozemarijn, uienpoeder, peterselie, knoflookpoeder, peper en zout.


In de Fattie heb ik parmaham, mozzarella en cherry tomaatjes gedaan.


Voordat hij op de bbq ging heb ik er een bbq-rub overheen gedaan.


Eindelijk klaar! Na 2.5 uur op 130 graden.


Was heerlijk!!!
De foto's zijn gelukt! Dank je wel Chef Martin!