Na hem een hele tijd kwijt geweest te zijn na de verhuizing had ik mijn DO weer gevonden.
Nu is mijn vrouw niet zo van de stoofpotjes, dus zocht ik een recept voor iets anders.
Gelukkig hebben we op het forum allemaal prachtige recepten staan en daar heb ik er q van geprobeerd.
Mijn oog viel op het brood recept van Lin.
Blond brood, met zongedroogde tomaatjes, een uitje, teentje knoflook basilicum en parmezaanse kaas.
Ik weet niet zo goed hoe ik hier de link naar het recept moet plaatsen (misschien dat iemand kan helpen).
Na 45 minuten in de Q op ongeveer 200 graden (het schommelde nogal) was hij gereed en mochten we smullen!
Nu is mijn vrouw niet zo van de stoofpotjes, dus zocht ik een recept voor iets anders.
Gelukkig hebben we op het forum allemaal prachtige recepten staan en daar heb ik er q van geprobeerd.
Mijn oog viel op het brood recept van Lin.
Blond brood, met zongedroogde tomaatjes, een uitje, teentje knoflook basilicum en parmezaanse kaas.
Ik weet niet zo goed hoe ik hier de link naar het recept moet plaatsen (misschien dat iemand kan helpen).
Na 45 minuten in de Q op ongeveer 200 graden (het schommelde nogal) was hij gereed en mochten we smullen!



