- Berichten
- 5.554
Hallo mede stokers.
Nu de dagen weer korter worden de zon zich minder laat zien en de regen makkelijk valt denken we graag terug aan onze vakanties in Itali? de mooie lente dagen het lekkere eten de prima wijn.
Een van de dingen die wij erg lekker vonden was het heerlijke broodje bij de lunch een broodje met zongedroogde tomaatjes, olijven en wat rozemarijn takjes.
Dat hebben we thuis dus veel gemaakt, in de oven natuurlijk.
Hoe maak je het anders?
Wel, in een eerder topic stelde Ewald dat alles wat je in de oven maakt ook op de BBQ kon (leuke gedachte, dank voor het idee)
Maar natuurlijk ook een uitdaging voor ons.
Kwamen twee vragen bij me boven, is de OTG 47 in staat om gedurende langere tijd temperaturen boven de 200 gr +
constant vast te houden en kan de terracotta plantenschaal die ik ook bij m'n appeltaartje gebruikte voor een indirecte zone daar wel tegen?
Het antwoord is dus JA!
Het is een smaakvol broodje geworden en met een plakje Pecorino (schapen kaasje) uit Toscane een ware delicatesse.
Graag laat ik jullie de foto's zien.
Bedank dat jullie meekeken en ik zou zeggen, gewoon een keer doen 't is een leuke ervaring.
Grts, Hans.
Nu de dagen weer korter worden de zon zich minder laat zien en de regen makkelijk valt denken we graag terug aan onze vakanties in Itali? de mooie lente dagen het lekkere eten de prima wijn.
Een van de dingen die wij erg lekker vonden was het heerlijke broodje bij de lunch een broodje met zongedroogde tomaatjes, olijven en wat rozemarijn takjes.
Dat hebben we thuis dus veel gemaakt, in de oven natuurlijk.
Hoe maak je het anders?
Wel, in een eerder topic stelde Ewald dat alles wat je in de oven maakt ook op de BBQ kon (leuke gedachte, dank voor het idee)
Maar natuurlijk ook een uitdaging voor ons.
Kwamen twee vragen bij me boven, is de OTG 47 in staat om gedurende langere tijd temperaturen boven de 200 gr +
constant vast te houden en kan de terracotta plantenschaal die ik ook bij m'n appeltaartje gebruikte voor een indirecte zone daar wel tegen?
Het antwoord is dus JA!
Het is een smaakvol broodje geworden en met een plakje Pecorino (schapen kaasje) uit Toscane een ware delicatesse.
Graag laat ik jullie de foto's zien.
Bedank dat jullie meekeken en ik zou zeggen, gewoon een keer doen 't is een leuke ervaring.
Grts, Hans.