BasBQ
Beef en Steak

Irish stew in de DO

 
 

RvH6511

Pitmaster
Berichten
822
Vandaag omdat het meer dan 10 graden wordt besloten in weer eens wat te maken in de DO.
Aangezien dit een suc6col gerecht was de vorige keer besloten om het nog maar weer eens een keer te maken.
Gestart om 13.00 uur met het aanmaken van de briketten en om 13.30 uur het vlees er in.
b18ad59a57e7c31cc59fe631f4b084a8.jpg
9734a43361dfc3fdda93ffe82a4b63f1.jpg
c76087ebf4be20bb6a3c9acced631ae3.jpg
8791857b82092fa1dd37f41f66725bc9.jpg

En weer wat extra ingredi?nten toegevoegd.
1488f552c0a473aef7094277c99d818c.jpg
b1df24bac53706feaedebbcd2abe1f67.jpg
fa37f06f65cac0e35a0a2db3b415a6c2.jpg
3983a226f53a0a5629d8ac66605ac75a.jpg
1a93ed425e0853184cc44d6348b486d4.jpg
44d487181bcbdf28b6e8aea0ab1d52fd.jpg


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ben benieuwd
 
Het resultaat was weer enorm.
Helaas kwam het er niet meer van om nog een foto van het eindresultaat te nemen maar aangezien het met 4 personen bijna op was kan ik wel zeggen dat het wederom weer een geslaagde poging is geweest.
Kortom deze zal zeker wel weer eens gemaakt worden maar stiekem wist ik dat al want de vorige keer was dit ook zeer geslaagd.
Dank aan Camiel voor het posten van het recept.
En bedankt voor het kijken.
 
Irish stew altijd lekker ! :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan