Ik ben in bezit van een OTG 57 en een OTO 47. Meestal gebruik ik de 57. Hier zit standaard een temperatuurmeter op, geen idee of en hoe correct deze de gegevens aanlevert, maar ik doe her er mee. Voor mijn vlees gebruik ik de Weber digitale thermometer, deze bevalt uitstekend. Wie heeft er ervaring met de IQ110 of een dergelijk assecoire geschikt voor mijn Webers? Ik vind low and slow geweldig maar ben altijd aan het worstelen met de temperatuur en het voorkomen dat de Q uitgaat.
Sterker nog, ik heb het idee dat je bij een sessie van 6 uur of meer toch echt een dergelijk apparaat nodig hebt. Ik heb het in ieder geval nog niet voor langer dan 6 uur aangedurfd. Ik zou zo graag eens een PP maken maar ben bang dat dat met mijn uitrusting niet goed gaat komen. Ik hoor dus graag jullie ervaringen. Is een IQ110 een "must have" of kan ik prima zonder?
Sterker nog, ik heb het idee dat je bij een sessie van 6 uur of meer toch echt een dergelijk apparaat nodig hebt. Ik heb het in ieder geval nog niet voor langer dan 6 uur aangedurfd. Ik zou zo graag eens een PP maken maar ben bang dat dat met mijn uitrusting niet goed gaat komen. Ik hoor dus graag jullie ervaringen. Is een IQ110 een "must have" of kan ik prima zonder?