Zondag is Q dag!
Eerst begonnen met de involtini.
Kalfsvlees plat geslaan.daarop wat mozzarella,rundsgehakt gemengd met ansjovis,limoenzeste en sap,basilicum,gedroogde tomaat en salie.
Alles oprollen en prikker erdoorheen.
Dan zoete aardappel gepoft,leeggemaakt, vermengd met mozzarella,parmezaan,basilicum,room,mosterd,gerookt paprikapoeder en kruiden.
De saus is op basis van kerstomaatjes sap en pulp met wat Chili-olie en kruiden.
En dan nu wat foto's.

Eerst begonnen met de involtini.
Kalfsvlees plat geslaan.daarop wat mozzarella,rundsgehakt gemengd met ansjovis,limoenzeste en sap,basilicum,gedroogde tomaat en salie.
Alles oprollen en prikker erdoorheen.
Dan zoete aardappel gepoft,leeggemaakt, vermengd met mozzarella,parmezaan,basilicum,room,mosterd,gerookt paprikapoeder en kruiden.
De saus is op basis van kerstomaatjes sap en pulp met wat Chili-olie en kruiden.
En dan nu wat foto's.





