- Berichten
- 5.111
Vandaag al een beetje ingeleefd in de wondere wereld van International Bacon Day.
Dit heb ik gepraktiseerd in een borrel uurtje met vrouw en zoon.
Drie borrelhapjes gemaakt
- De overbekende Moinkballs ala Noskos
- Pittig gemarineerde Garnalen op een houtje met ontbijtspek en limoen volgens recept
www.burgertrutjes.nl
- Italiaans (met olijf, zongedroogde tomaatjes en pesto) gevulde kipdijen, omwikkeld met ontbijtspek.
Daarbij een eigen gemaakte pesto-kruiden boter, olijven stokbrood en een low-carb bbq saus van Pien. Prima saus. Proberen waard.
https://pienskeuken.nl/barbecuesaus/

Op de Q. Eerst de Moinkballs op 120 C rooster temp. gelegd.
Daarna het schaaltje vol gemaakt met de garnalen en de kip.
Moinkballs en garnalen waren gelijktijdig (volgens planning
) klaar.
Na nog een biertje was de kipdij klaar.
Zo, ik heb inspiratie voor morgenochtend.
Denk allen aan de gezonde lijn.
Dit heb ik gepraktiseerd in een borrel uurtje met vrouw en zoon.
Drie borrelhapjes gemaakt
- De overbekende Moinkballs ala Noskos
- Pittig gemarineerde Garnalen op een houtje met ontbijtspek en limoen volgens recept

Knoflook garnalen - PERFECT recept voor knoflook garnalen met spek!
Recept knoflook garnalen gamba's met spek. Lekker op de barbecue, als tapa of borrelhap! Inclusief heerlijke marinade; eet smakelijk!

Daarbij een eigen gemaakte pesto-kruiden boter, olijven stokbrood en een low-carb bbq saus van Pien. Prima saus. Proberen waard.
https://pienskeuken.nl/barbecuesaus/

Op de Q. Eerst de Moinkballs op 120 C rooster temp. gelegd.
Daarna het schaaltje vol gemaakt met de garnalen en de kip.
Moinkballs en garnalen waren gelijktijdig (volgens planning

Na nog een biertje was de kipdij klaar.

Zo, ik heb inspiratie voor morgenochtend.
Denk allen aan de gezonde lijn.

Laatst bewerkt: