BasBQ
Beef en Steak

International Bacon Day 2020 Geroosterd Buikspek

 
 
 

KamadoL

Vuurmaker
Berichten
81
Buikspek met zwoerd.

Vrijdag voorbereid, gekruid en gaatjes in de zwoerdlaag prikken en dan 1 nacht in de koelkast

IMG_4924.jpg

De volgende dag zeezout laag er op.

IMG_4929.jpg



Op de KJ gelegd op 220 graden rooser temperatuur (totdat de zoutlaag hard is en je hem eraf kan halen )

IMG_4931.jpg


IMG_4938.jpg


Zeezout laag eraf en indirect nog 60 minuten

IMG_4940.jpg


Daarna direct grillen totdat de zwoerd laag krokant is.

IMG_4943.jpg



en voila 😋

IMG_4945.jpg


IMG_4946.jpg
 
Oei dat ziet er goed uit! (y)

Groeten van Robert
 
moet bijna aan het zuurstof. Zie er goed uit zeg

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
ik zou alles uit mijn handen laten vallen en als een beest dit naar binnen schuiven
ziet er geweldig uit
 
Ziet er top uit!!
 
Mooie run. Buikspek met krokante zwoerd is geweldig lekker. Dat moet smullen geweest zijn.
 
Terug
Bovenaan Onderaan