BasBQ
Beef en Steak

International Bacon Day 2020 Geroosterd Buikspek

KamadoL

Vuurmaker
 
 
 
Berichten
64
Buikspek met zwoerd.

Vrijdag voorbereid, gekruid en gaatjes in de zwoerdlaag prikken en dan 1 nacht in de koelkast

IMG_4924.jpg

De volgende dag zeezout laag er op.

IMG_4929.jpg



Op de KJ gelegd op 220 graden rooser temperatuur (totdat de zoutlaag hard is en je hem eraf kan halen )

IMG_4931.jpg


IMG_4938.jpg


Zeezout laag eraf en indirect nog 60 minuten

IMG_4940.jpg


Daarna direct grillen totdat de zwoerd laag krokant is.

IMG_4943.jpg



en voila 😋

IMG_4945.jpg


IMG_4946.jpg
 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
5.427
ik zou alles uit mijn handen laten vallen en als een beest dit naar binnen schuiven
ziet er geweldig uit
 

Bram

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
3.113
Mooie run. Buikspek met krokante zwoerd is geweldig lekker. Dat moet smullen geweest zijn.
 
Bovenaan Onderaan