- Berichten
- 244
Beste allen,
Bij een eerdere vrienden BBQ heb ik mij gericht op vlees (o.a. PP, Picanha). Voor volgende week staat voor dezelfde groep een Q te wachten die ik wederom mag verzorgen. Vervelend, zo'n hobby... B-). Dit maal is het thema vis. Nu heb ik zelf wat vis betreft prima gerechten gevonden op dit mooie forum met allen een andere soort vis (scholfilet in parmaham, tonijnsteak en gerookte forel). Ik heb een klein rookoventje waar de forel op kan en mijn weber dient als warmtebron voor de scholfilet en tonijn.
Maar, wat zijn nou prima bijgerechten die passen bij de zachte en zoutige smaak van de scholfilet, de meer vlezige smaak van tonijn en de zachte en volle smaak van de forel (ik merk dat ik er vanuit ga dat alles goed lukt....
). In het recepten-deel van het forum wel wat gevonden, maar toch nog niet overtuigd.
Helpen jullie mij aan inspiratie?
Ruben
Bij een eerdere vrienden BBQ heb ik mij gericht op vlees (o.a. PP, Picanha). Voor volgende week staat voor dezelfde groep een Q te wachten die ik wederom mag verzorgen. Vervelend, zo'n hobby... B-). Dit maal is het thema vis. Nu heb ik zelf wat vis betreft prima gerechten gevonden op dit mooie forum met allen een andere soort vis (scholfilet in parmaham, tonijnsteak en gerookte forel). Ik heb een klein rookoventje waar de forel op kan en mijn weber dient als warmtebron voor de scholfilet en tonijn.
Maar, wat zijn nou prima bijgerechten die passen bij de zachte en zoutige smaak van de scholfilet, de meer vlezige smaak van tonijn en de zachte en volle smaak van de forel (ik merk dat ik er vanuit ga dat alles goed lukt....

Helpen jullie mij aan inspiratie?
Ruben