- Berichten
- 2.292
Hoi Brood bakkers onder ons,
Ik ben al een aantal jaren bezig om brood te bakken in mijn BGE.
De eerste jaren was dit een drama, het mislukte vaak en ik stak er waarschijnlijk te weinig energie in.
Tegenwoordig gebruik ik de juiste producten en gaat het steeds beter.
Nu ben ik, mede door de docu BROOD van Rob?rt van Beckhoven weer geinspireerd geraakt om met zuurdesem aan de gang te gaan. Maar hier wil ik me eigenlijk nog goed in inlezen. Dus tot aan rekenmethodes aan toe. Wie heeft de beste tip voor een boek dat ik daar het beste voor kan aanschaffen?
Ik ben al een aantal jaren bezig om brood te bakken in mijn BGE.
De eerste jaren was dit een drama, het mislukte vaak en ik stak er waarschijnlijk te weinig energie in.
Tegenwoordig gebruik ik de juiste producten en gaat het steeds beter.
Nu ben ik, mede door de docu BROOD van Rob?rt van Beckhoven weer geinspireerd geraakt om met zuurdesem aan de gang te gaan. Maar hier wil ik me eigenlijk nog goed in inlezen. Dus tot aan rekenmethodes aan toe. Wie heeft de beste tip voor een boek dat ik daar het beste voor kan aanschaffen?