- Berichten
- 4.859
Deze week weer eens wat verdiept in de recepten van Good Old Beb Vuyk. Blijft een mooi boek.
Voor de geinteresseerden, veel recepten staan ook op de website. https://pisangsusu.com/nl/.
Ayam Bakar Ketjap Pedis.
Gevlinderde kip in een marinade van pittige ketjap. Daarna lekker gegrild op 170 C. tot een kern van 74C in de borstfilet.
Kip na 30' op de BGE nog eens in de marinade gezet.
Daarbij nog ff een pittig sausjes van rawits en ketjap manis gemaakt.
Sambal Goreng Perai.
Dit recept nog nooit gemaakt. Lekker als bijgerecht bij de pittige kip.
Sajoer Toemis Taugé.
Nieuwe variatie voor mij van roergebakken taugé.
Samal Goreng Kentang.
En dan moet je dat ook nog opeten.
Voor de geinteresseerden, veel recepten staan ook op de website. https://pisangsusu.com/nl/.
Ayam Bakar Ketjap Pedis.
Gevlinderde kip in een marinade van pittige ketjap. Daarna lekker gegrild op 170 C. tot een kern van 74C in de borstfilet.
Kip na 30' op de BGE nog eens in de marinade gezet.
Daarbij nog ff een pittig sausjes van rawits en ketjap manis gemaakt.
Sambal Goreng Perai.
Dit recept nog nooit gemaakt. Lekker als bijgerecht bij de pittige kip.
Sajoer Toemis Taugé.
Nieuwe variatie voor mij van roergebakken taugé.
Samal Goreng Kentang.
En dan moet je dat ook nog opeten.