Beef en Steak

Indisch feestmaaltje; Ayam Bakar, Sajoer van Taugé, Goreng van Prei, etc.

 
 
 
 

Peter64

Gerijpt
Berichten
4.859
Deze week weer eens wat verdiept in de recepten van Good Old Beb Vuyk. Blijft een mooi boek.
Voor de geinteresseerden, veel recepten staan ook op de website. https://pisangsusu.com/nl/.

Ayam Bakar Ketjap Pedis.
Gevlinderde kip in een marinade van pittige ketjap. Daarna lekker gegrild op 170 C. tot een kern van 74C in de borstfilet.
Kip na 30' op de BGE nog eens in de marinade gezet.
Daarbij nog ff een pittig sausjes van rawits en ketjap manis gemaakt.

IMG_7549.jpg

IMG_7554.jpg


Sambal Goreng Perai.
Dit recept nog nooit gemaakt. Lekker als bijgerecht bij de pittige kip.

IMG_7551.jpg
IMG_7552.jpg

IMG_7557.jpg


Sajoer Toemis Taugé.
Nieuwe variatie voor mij van roergebakken taugé.
IMG_7555.jpg
IMG_7556.jpg
IMG_7558.jpg


Samal Goreng Kentang.
IMG_7550.jpg


En dan moet je dat ook nog opeten.
IMG_7559.jpg
IMG_7560.jpg
 
Is dat lekker?
 
Wat een Straf ook Peter hè om dat lekkers op te eten ? Ik had toch op zijn mins een telefoontje van je verwacht 😉 Lekkere gerechten heb je in elkaar gezet 😋
 
Wat een straf weer.

Lekker man.
 
Ik kijk altijd uit naar de verslagen van jouw oosterse gerechten, Peter!
Deze ziet er ook weer fantastisch uit.
 
Man, man, man, Peter wat een maal weer. Ik zou gek worden als ik naast je woonde....steeds die lekkere geuren over de schutting en dan zelf een beetje tobben. Het commentaar van mijn vrouw en kinderen....:cry::LOL:
 
Terug
Bovenaan Onderaan