- Berichten
- 275
Hoi,
Naast de aardbei/cake sate begon het bbq feest vandaag met een inbone ribeye, low & slow met reverse sear.
Mooi stukje Gascone rund
Op kern van 52 weggezet en licht bestrooid met knoflookpeper
Temperatuur bereikt......burn baby burn.....disco inferno
En dan het eindresultaat.............
Helemaal vergeten om een foto daarvan te maken....was mooi rose in de kern.......volgende keer zal ik er een foto bij doen tenzij iemand interesse heeft in een foto van een bot
Groet,
Pierre
Naast de aardbei/cake sate begon het bbq feest vandaag met een inbone ribeye, low & slow met reverse sear.
Mooi stukje Gascone rund

Op kern van 52 weggezet en licht bestrooid met knoflookpeper



Temperatuur bereikt......burn baby burn.....disco inferno



En dan het eindresultaat.............
Helemaal vergeten om een foto daarvan te maken....was mooi rose in de kern.......volgende keer zal ik er een foto bij doen tenzij iemand interesse heeft in een foto van een bot

Groet,
Pierre