Juicy Lucy
Kooltjesharker
- Berichten
- 103
Ik ben me aan het uitleven op mijn eerste kamado. Vandaag heb ik een quiche gemaakt.
Mijn streeftemperatuur in de kamado was 175 graden, maar is met stunt en vliegerwerk gedurende een uur lang bakken van 170 naar 150 naar 200 graden gegaan. Ik heb een platesetter gebruikt met de quichevorm erboven op een rooster.
Nu is de bodem prima bruin en krokant en de vulling gaar, maar ik mis wat bruining aan de bovenkant. Moet ik daarvoor heter stoken? langer wachten op opwarmen van de kamado? of zijn er trucs voor?
Alvast bedankt voor jullie tips
Mijn streeftemperatuur in de kamado was 175 graden, maar is met stunt en vliegerwerk gedurende een uur lang bakken van 170 naar 150 naar 200 graden gegaan. Ik heb een platesetter gebruikt met de quichevorm erboven op een rooster.
Nu is de bodem prima bruin en krokant en de vulling gaar, maar ik mis wat bruining aan de bovenkant. Moet ik daarvoor heter stoken? langer wachten op opwarmen van de kamado? of zijn er trucs voor?
Alvast bedankt voor jullie tips