- Berichten
- 948
Tijdje terug via beef and steak een probeer pakket van ribs gekocht.
Vandaag uit de vriezer gehaald om morgen klaar te maken:
1x buikrib
1x Coutry style rib
1x kalfsrib
Heb ze net alle drie in de rub gezet (Bigbob gibson & Killerhogs)
Is voor het eerst dat ik met een kalfsrib aan de slag ga (volgens mij ook niet eerder gegeten)
Als ik deze op de 3-2-1 methode wil doen zou dat gaan of moet deze langer/korter dan de buikrib?
Country style ribs is dikker dan de anderen dus ik verwacht langer nodig te hebben, als iemand hier ook ervaring mee heeft zijn tips zeer welkom.
Alvast bedankt!
Vandaag uit de vriezer gehaald om morgen klaar te maken:
1x buikrib
1x Coutry style rib
1x kalfsrib
Heb ze net alle drie in de rub gezet (Bigbob gibson & Killerhogs)
Is voor het eerst dat ik met een kalfsrib aan de slag ga (volgens mij ook niet eerder gegeten)
Als ik deze op de 3-2-1 methode wil doen zou dat gaan of moet deze langer/korter dan de buikrib?
Country style ribs is dikker dan de anderen dus ik verwacht langer nodig te hebben, als iemand hier ook ervaring mee heeft zijn tips zeer welkom.
Alvast bedankt!