- Berichten
- 2.982
Baconday verplaatst ? Hoppa geen gezeur, gewoon nog een keer een reden voor bacon
. En toevallig had ik nog een stukje Iberico liggen. 
2 weken geleden begonnen met de pekel. Klein scheutje whisky aan toegevoegd en uiteraard alles afgewogen, zodat je altijd goed zit met je zout en niet hoeft te ontzouten
.
Vanochtend de Q aangestoken op 100 graden. Paar stukjes hout erbij en gaan om 8u in de ochtend
.
En naar een uurtje of 4...
Wat een fantastische geur en kleur

. De cliffhanger hoe het smaakt.... komen we nog op terug.... Eerst afkoelen, verjaardag en andere smoesjes....








2 weken geleden begonnen met de pekel. Klein scheutje whisky aan toegevoegd en uiteraard alles afgewogen, zodat je altijd goed zit met je zout en niet hoeft te ontzouten

Vanochtend de Q aangestoken op 100 graden. Paar stukjes hout erbij en gaan om 8u in de ochtend


En naar een uurtje of 4...
Wat een fantastische geur en kleur







