- Berichten
- 2.853
Baconday verplaatst ? Hoppa geen gezeur, gewoon nog een keer een reden voor bacon. En toevallig had ik nog een stukje Iberico liggen.
2 weken geleden begonnen met de pekel. Klein scheutje whisky aan toegevoegd en uiteraard alles afgewogen, zodat je altijd goed zit met je zout en niet hoeft te ontzouten .
Vanochtend de Q aangestoken op 100 graden. Paar stukjes hout erbij en gaan om 8u in de ochtend .
En naar een uurtje of 4...
Wat een fantastische geur en kleur. De cliffhanger hoe het smaakt.... komen we nog op terug.... Eerst afkoelen, verjaardag en andere smoesjes....
2 weken geleden begonnen met de pekel. Klein scheutje whisky aan toegevoegd en uiteraard alles afgewogen, zodat je altijd goed zit met je zout en niet hoeft te ontzouten .
Vanochtend de Q aangestoken op 100 graden. Paar stukjes hout erbij en gaan om 8u in de ochtend .
En naar een uurtje of 4...
Wat een fantastische geur en kleur. De cliffhanger hoe het smaakt.... komen we nog op terug.... Eerst afkoelen, verjaardag en andere smoesjes....