BasBQ
Beef en Steak

Iberico whisky buikspek

 
 
 
 
 

Barbeknoei

Gerijpt
Berichten
2.853
Baconday verplaatst ? Hoppa geen gezeur, gewoon nog een keer een reden voor bacon๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹. En toevallig had ik nog een stukje Iberico liggen. ๐Ÿ˜
20230902_083344.jpg
20230902_083346.jpg


2 weken geleden begonnen met de pekel. Klein scheutje whisky aan toegevoegd en uiteraard alles afgewogen, zodat je altijd goed zit met je zout en niet hoeft te ontzouten ๐Ÿ˜‹.
20230902_084417.jpg
20230902_084816.jpg


Vanochtend de Q aangestoken op 100 graden. Paar stukjes hout erbij en gaan om 8u in de ochtend ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜.
20230917_093343.jpg
20230917_093404.jpg
20230917_093412.jpg


En naar een uurtje of 4...
20230917_120000.jpg
20230917_120003.jpg

20230917_120241.jpg
20230917_121917.jpg


Wat een fantastische geur en kleur๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. De cliffhanger hoe het smaakt.... komen we nog op terug.... Eerst afkoelen, verjaardag en andere smoesjes....

๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š
 
Waar haal jij je Iberico buikspek?
 
Als ik zo'n mooi stukje spek zie dan weet ik dat ik nooit vegetariรซr zal worden
 
Geweldig, als dit niet lekker was dan weet ik het niet meer.
 
Ben niet zoโ€™n fan van buikspek, maar van de bacon die je er van maakt dan weer wel. Ziet er heerlijk uit. Mooi kleurtje ook. ๐Ÿ‘
 
mooi stukje spek kerel
en als het een tikje vet is, is lekker knapperig uitbakken een perfecte oplossing
 
Terug
Bovenaan Onderaan