BasBQ
Beef en Steak

Iberico spareribs

 
 
 

Freek

Vuurmaker
Berichten
75
Terug van vakantie, tijd om de BBQ weer te laten roken.
Dit keer met spareribs van het Iberico varken. Bereid volgens de 3-2-1 methode. Resultaat was goed, erg mals en smakelijk.
Maar of je het verschil tussen Iberico en ‘normaal’ varkensvlees nou goed kunt proeven kan ik zo toch ook niet zeggen, misschien zou je ze dan echt naast elkaar moeten bereiden.

IMG_0138.jpeg


IMG_0137.jpeg


IMG_0136.jpeg


IMG_0135.jpeg
 
Iberico kun je eastwood methode doen met alleen pezo.
Anders verdwijnt de smaak in de rub en bbq saus .
Maar zien er wel heerlijk uit 😋
 
Iberico kun je eastwood methode doen met alleen pezo.
Anders verdwijnt de smaak in de rub en bbq saus .
Maar zien er wel heerlijk uit 😋
Precies dit.
Soms doe ik alleen een heel dun lakje aan het eind..
Inpakken doe ik sowieso nooit bij iberico.
 
Zien er lekker uit hoorm maar inderdaad, zodra je gaat sauzen verbloem je de iberico smaak.
 
Weer wat geleerd in elk geval. Volgende keer dus anders aanpakken bij Iberico vlees.
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
Lekkere ribben!

Maar zoals hierboven al genoemd, bij Iberico alleen peper en zout, dan proef je echt wel wat het verschil is.
 
Terug
Bovenaan Onderaan