- Berichten
- 144
Ik heb een paar mooie Iberico ribs in de vriezer liggen en zit nu in dubio.
Om de wintermeating heb ik bij Dutch BBQ Friends fenomenaal lekkere ribben met honingrum gegeten, maar ik ken de rest van het recept niet. Dat waren overigens nog lekkerdere ribben dan Iberico, maar ik ben de naam kwijt. Plat, breed bot en enorm lekker vette ribs.
Anyway, ik dwaal af... Ik wil eigenlijk met honingrum aan de gang, ik heb ook al een fles en een plantenspuit om de ribben ermee in te spuiten. Maar wat moet er verder nog op? Van tevoren inwrijven met een rub? En wat dan? Aflakken met honing, of is dat teveel van het goede? Kortom, tips zijn welkom.
Om de wintermeating heb ik bij Dutch BBQ Friends fenomenaal lekkere ribben met honingrum gegeten, maar ik ken de rest van het recept niet. Dat waren overigens nog lekkerdere ribben dan Iberico, maar ik ben de naam kwijt. Plat, breed bot en enorm lekker vette ribs.
Anyway, ik dwaal af... Ik wil eigenlijk met honingrum aan de gang, ik heb ook al een fles en een plantenspuit om de ribben ermee in te spuiten. Maar wat moet er verder nog op? Van tevoren inwrijven met een rub? En wat dan? Aflakken met honing, of is dat teveel van het goede? Kortom, tips zijn welkom.