- Berichten
- 731
Had een tijd geleden wat Iberico ribs meegenomen van de hanos. Vanwege het lekkere weer was het een mooi moment om ze klaar te maken.
Deze keer gegaan voor de easterwood methode. Ik moet zeggen dit bevalt me wel, 1 en 15 min stonden ze op tafel en een 15 min later waren ze wonderbaarlijk verdwenen
Avond van tevoren schoongemaakt en met zout bestrooid. Had iets meer mogen zijn merkte ik de volgende dag. Volgende dag bbq naar 160 graden, 1 rib in memphis dus rub gezet en de andere bestrooid met knoflook, peper, beetje chipotle en gerookte paprika poeder. Na 1 uur op de bbq degene met de rub gelakt met sweet baby Ray’s. 15 min later smullen. Na het lakken was de temperatuur iets teveel opgelopen van de bbq waardoor het op sommige plekken iets verbrand was, verder echt heerlijke ribs. Degene met memphis dust en lak waren de favoriet
Deze keer gegaan voor de easterwood methode. Ik moet zeggen dit bevalt me wel, 1 en 15 min stonden ze op tafel en een 15 min later waren ze wonderbaarlijk verdwenen

Avond van tevoren schoongemaakt en met zout bestrooid. Had iets meer mogen zijn merkte ik de volgende dag. Volgende dag bbq naar 160 graden, 1 rib in memphis dus rub gezet en de andere bestrooid met knoflook, peper, beetje chipotle en gerookte paprika poeder. Na 1 uur op de bbq degene met de rub gelakt met sweet baby Ray’s. 15 min later smullen. Na het lakken was de temperatuur iets teveel opgelopen van de bbq waardoor het op sommige plekken iets verbrand was, verder echt heerlijke ribs. Degene met memphis dust en lak waren de favoriet