- Berichten
- 4.941
Afgelopen tijd zoveel ribs voorbij zien komen hier. En het fijt dat ik Iberico verslaaft ben
Werd het gisteren tijd voor wat ribs.
Rub is simpel. Zout, peper, knoflook poeder en wat gerookt paprika voor de kleur.
Wat mij betreft heeft Iberico niet meer nodig.
Verder nog een simpele glaze gemaakt van Ketchup, Curry saus (de echte Hella), ahorn siroop en een klein scheutje appel azijn.
Hier bij de plaatjes.
Even lekker wat te drinken er bij. En 1,5u chillen maar.
Sausje kon mooi op de Q mee liften. En 15min voor ze er af konden de ribs lekker insmeren.
Nog een heerlijk donker biertje open getrokken en bordje opgemaakt. Zelfgemaakte aardappel salade er bij. En wat romanasla voor de vitamines.
Wat zijn diendingen toch lekker hè. Ze zijn niet heel dik bevleesd. Maar dat mag de pret niet drukken. We hebben heerlijk gegeten. Zelfs de kindjes bleven om meer ribs vragen. Gelukkig heb ik er nog een stel in de vriezer zitten
Groetjes Bram.

Rub is simpel. Zout, peper, knoflook poeder en wat gerookt paprika voor de kleur.
Wat mij betreft heeft Iberico niet meer nodig.
Verder nog een simpele glaze gemaakt van Ketchup, Curry saus (de echte Hella), ahorn siroop en een klein scheutje appel azijn.
Hier bij de plaatjes.
Even lekker wat te drinken er bij. En 1,5u chillen maar.
Sausje kon mooi op de Q mee liften. En 15min voor ze er af konden de ribs lekker insmeren.
Nog een heerlijk donker biertje open getrokken en bordje opgemaakt. Zelfgemaakte aardappel salade er bij. En wat romanasla voor de vitamines.
Wat zijn diendingen toch lekker hè. Ze zijn niet heel dik bevleesd. Maar dat mag de pret niet drukken. We hebben heerlijk gegeten. Zelfs de kindjes bleven om meer ribs vragen. Gelukkig heb ik er nog een stel in de vriezer zitten

Groetjes Bram.