- Berichten
- 38
Gisteren op de WSM een beer can chicken gemaakt. maar aangezien we savonds visite kregen op de Bastard ook burnt ends gemaakt, variatie Iberico Ribfingers, van BB Quality. En ze waren echt lekker. Het was trouwens de eerste sessie met The Bastard, na 1 week proefdraaien, voor een low and slow gegaan. het alu bakje paste net op de grill. maar ging goed. Dit gaan we vaker maken  
		
		
	
	
		![20210528_204145[1].jpg 20210528_204145[1].jpg](https://www.bbqgenootschap.nl/attachments/20210528_204145-1-jpg.22988/) 
	
		![20210529_162338[1].jpg 20210529_162338[1].jpg](https://www.bbqgenootschap.nl/attachments/20210529_162338-1-jpg.22986/) 
	
		![20210529_175733[1].jpg 20210529_175733[1].jpg](https://www.bbqgenootschap.nl/attachments/20210529_175733-1-jpg.22989/) 
	
		![20210529_192217[1].jpg 20210529_192217[1].jpg](https://www.bbqgenootschap.nl/attachments/20210529_192217-1-jpg.22990/) 
	
		![20210529_211316[1].jpg 20210529_211316[1].jpg](https://www.bbqgenootschap.nl/attachments/20210529_211316-1-jpg.22991/) 
	
	
		
			
		
		
	
				
			 
		
		
	
	 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 . het smaakt echt goed.
 . het smaakt echt goed. 
 
		