BasBQ
Beef en Steak

Iberico ribfingers variatie burnt ends

 
 

ArnoldS

Sprokkelaar
Berichten
38
Gisteren op de WSM een beer can chicken gemaakt. maar aangezien we savonds visite kregen op de Bastard ook burnt ends gemaakt, variatie Iberico Ribfingers, van BB Quality. En ze waren echt lekker. Het was trouwens de eerste sessie met The Bastard, na 1 week proefdraaien, voor een low and slow gegaan. het alu bakje paste net op de grill. maar ging goed. Dit gaan we vaker maken 👍
20210528_204145[1].jpg


20210529_162338[1].jpg


20210529_175733[1].jpg


20210529_192217[1].jpg


20210529_211316[1].jpg
 
Lekker man!! Ik hou al van Pork Belly Burnt Ends dus dit moet ook gesmaakt hebben. Gaat bij mij ook zeker hoog op mij lijst
 
Lekker man!! Ik hou al van Pork Belly Burnt Ends dus dit moet ook gesmaakt hebben. Gaat bij mij ook zeker hoog op mij lijst
voordat ik een foto van de schaal kon maken, had de visite het al aangevallen :) . het smaakt echt goed.
 
Ziet er uit als een top variatie.
 
Terug
Bovenaan Onderaan