- Berichten
- 771
Dit past nog nèt binnen low, slow was het niet echt maar toch.
Na gisteren een pulled pork run met koolsalade van Dominique (zonder foto's), vandaag volgens recept van Noskos een 500g ribfingers bereid
.
Heel eenvoudig, ribfingers, klein beetje olie om te plakken, en een beetje basisrub. Weber warm gemaakt (150 graden) en de vingers het rooster op:
Een 90 minuten geduld tijdens de F1 wedstrijd later waren de ribfingers klaar:
Op een wrapje met de overgebleven koolsalade:
Niets te klagen
Het hoeft allemaal niet zo moeilijk, dit was top!
Voor de volledigheid, ik heb geen rookhout gebruikt vandaag, het was de eerste keer iberico en wou het wat puur houden, zeker geen spijt van.
Na gisteren een pulled pork run met koolsalade van Dominique (zonder foto's), vandaag volgens recept van Noskos een 500g ribfingers bereid

Heel eenvoudig, ribfingers, klein beetje olie om te plakken, en een beetje basisrub. Weber warm gemaakt (150 graden) en de vingers het rooster op:
Een 90 minuten geduld tijdens de F1 wedstrijd later waren de ribfingers klaar:
Op een wrapje met de overgebleven koolsalade:
Niets te klagen

Voor de volledigheid, ik heb geen rookhout gebruikt vandaag, het was de eerste keer iberico en wou het wat puur houden, zeker geen spijt van.