BasBQ
Beef en Steak

Iberico ribfingers 🇪🇸

 
 
 

Robdijn

Pitmaster
Berichten
717
Dit past nog nèt binnen low, slow was het niet echt maar toch.
Na gisteren een pulled pork run met koolsalade van Dominique (zonder foto's), vandaag volgens recept van Noskos een 500g ribfingers bereid 👌🏻.
Heel eenvoudig, ribfingers, klein beetje olie om te plakken, en een beetje basisrub. Weber warm gemaakt (150 graden) en de vingers het rooster op:
IMG_20210627_160846.jpg

Een 90 minuten geduld tijdens de F1 wedstrijd later waren de ribfingers klaar:
IMG_20210627_174244.jpg

Op een wrapje met de overgebleven koolsalade:
IMG_20210627_174907.jpg


Niets te klagen 🤤 Het hoeft allemaal niet zo moeilijk, dit was top!

Voor de volledigheid, ik heb geen rookhout gebruikt vandaag, het was de eerste keer iberico en wou het wat puur houden, zeker geen spijt van.
 
Heerlijk, ligt hier standaard in de vriezer. #voorhetgevaldat.
 
Heerlijk wrapje smullen
 
Toevallig gisteren hetzelfde gedaan. Waren na 45-60 minuten al prima.
Worden "breed gewaardeerd" dus ideaal voor #voorhetgevaldat
Lekker als hapje en maaltijd
 
Terug
Bovenaan Onderaan