- Berichten
- 617
Vanmiddag samen met @Michel_D onder het genot van een lekker biertje Iberico Rib Fingers bereid op de WSM. Dit vlees heeft al zoveel smaak van zichzelf dat er niet zo heel veel bij komt kijken om een heerlijk broodje te bereiden.
Ik had 1kg gekocht en 2 recepten gevonden ik heb daarom vandaag 1/2kg klaargemaakt. Het resterende vlees zal ik zondag bereiden op de Kettle.
Het vlees heb ik licht ingeolied met olijfolie en gekruid met van Beekum all Purpose Rub.
Intussen de WSM op 120gr gebracht en wat appelhout toegevoegd.
De Rib Fingers heb ik ca. 2 uren laten garen op 120gr. Daarna heb ik ze ingesmeerd met Baby Ray's bbq saus.
Vervolgens heb ik de saus nog een half uurtje laten carameliseren.
Het vlees heb ik op een ciabattabroodje gelegd met wat sla, tomaat en wat Baby Ray"s bbq saus. De broodjes waren heerlijk en het was een gezellige middag.
Ik had 1kg gekocht en 2 recepten gevonden ik heb daarom vandaag 1/2kg klaargemaakt. Het resterende vlees zal ik zondag bereiden op de Kettle.
Het vlees heb ik licht ingeolied met olijfolie en gekruid met van Beekum all Purpose Rub.
Intussen de WSM op 120gr gebracht en wat appelhout toegevoegd.
De Rib Fingers heb ik ca. 2 uren laten garen op 120gr. Daarna heb ik ze ingesmeerd met Baby Ray's bbq saus.
Vervolgens heb ik de saus nog een half uurtje laten carameliseren.
Het vlees heb ik op een ciabattabroodje gelegd met wat sla, tomaat en wat Baby Ray"s bbq saus. De broodjes waren heerlijk en het was een gezellige middag.