- Berichten
- 537
Na de slachting van vorige maand heb ik mijn lesje geleerd.
Hopelijk verdien ik deze keer meer dan twee stemmen.
Mijn inzending: Iberico French Racks van #BeefenSteak. Peper en zout en lekker later rusten tot #Monsti klaar is voor de start. #Monsti heb ik indirect ingedeeld en even van mijn ouwe liefde de CastIron geleend.
Veel @$#@ .. laat de foto's maar komen toch?
Iberico Racks burning...
Wat sensatie hier en daar.
En lekker laten rusten tot het gewenste temperatuur van 65 graden.
Het eind resultaat:
En dan nog als laatste...

Mijn inzending: Iberico French Racks van #BeefenSteak. Peper en zout en lekker later rusten tot #Monsti klaar is voor de start. #Monsti heb ik indirect ingedeeld en even van mijn ouwe liefde de CastIron geleend.
Veel @$#@ .. laat de foto's maar komen toch?
Iberico Racks burning...

Wat sensatie hier en daar.

En lekker laten rusten tot het gewenste temperatuur van 65 graden.

Het eind resultaat:

En dan nog als laatste...
