BasBQ
Beef en Steak

Iberico Buikrib

 
 
 
 

Jappert

Gemarineerd
Berichten
1.041
Naast de Brisket ontmaagding ook gelijk een buikrib ontmaagding meegepakt. Tot nu toe enkel babybacks gemaakt dus nu het andere stuk erbij.

IMG_0873_zps02d449f1.jpg


Mooi stuk en vooral MEGA

IMG_0875_zps25b45152.jpg


Her en der bijgetrimmed

IMG_0874_zpse18e8da1.jpg


In de BBQguru All purpose rub

IMG_0877_zps12826e8e.jpg


Jammer genoeg ging hij niet in zijn geheel plat op het rooster, dus daarom maar even doormidden gesneden

IMG_0898_zps8e4dbc0a.jpg


Roken met een mix van Appel en Kers

IMG_0905_zps8ee58761.jpg


IMG_0911_zps7bae4596.jpg


Ingesmeerd met de standaard Blues Hog, mijn favo sausje

IMG_0918_zps937c7367.jpg


We hadden ook nog Burgers van Holland Hereford Rund, maar is jammer genoeg nooit gebeurd.

Volgens mij was ook dit gerecht goedgekeurd door het panel

IMG_0919_zps9edfd7cd.jpg
 
hmm lekker zien er goed uit hiero ook net ribben goedgekeurd
 
ik had ze best wel even willen jureren  :)
 
Wat een slagveld achtergelaten... goed gewerkt mannen!
 
Lust ik!! :D
 
Dure ribbels die Iberico, wat vind je nu van je prijs kwaliteit verhouding ?
 
@boldeagle ik had nog geen buikribben gemaakt, dus dat vergelijk kan ik niet maken. Op basis van babybacks heb ik regelmatig afgewisseld en daarbij kan ik volmondig ja beantwoorden. Het laat zich alleen moeilijk in tekst vangen. Maar textuur en smaak zijn gewoon anders.
 
Wauw wat een geweldige ribbels! Heerlijke foto's. Waar komt het vlees vandaan als ik het vragen mag?
 
Die heb ik van beefensteak.nl
 
Terug
Bovenaan Onderaan