BasBQ
Beef en Steak

Iberico Buikrib

Jappert

Gemarineerd
 
 
 
 
Berichten
1.041
Naast de Brisket ontmaagding ook gelijk een buikrib ontmaagding meegepakt. Tot nu toe enkel babybacks gemaakt dus nu het andere stuk erbij.

IMG_0873_zps02d449f1.jpg


Mooi stuk en vooral MEGA

IMG_0875_zps25b45152.jpg


Her en der bijgetrimmed

IMG_0874_zpse18e8da1.jpg


In de BBQguru All purpose rub

IMG_0877_zps12826e8e.jpg


Jammer genoeg ging hij niet in zijn geheel plat op het rooster, dus daarom maar even doormidden gesneden

IMG_0898_zps8e4dbc0a.jpg


Roken met een mix van Appel en Kers

IMG_0905_zps8ee58761.jpg


IMG_0911_zps7bae4596.jpg


Ingesmeerd met de standaard Blues Hog, mijn favo sausje

IMG_0918_zps937c7367.jpg


We hadden ook nog Burgers van Holland Hereford Rund, maar is jammer genoeg nooit gebeurd.

Volgens mij was ook dit gerecht goedgekeurd door het panel

IMG_0919_zps9edfd7cd.jpg
 

p.buijsm

Stoker
 
 
 
Berichten
275
hmm lekker zien er goed uit hiero ook net ribben goedgekeurd
 

Leo

Forum Meubilair
 
 
 
Berichten
11.363
ik had ze best wel even willen jureren  :)
 

Sander72

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
6.201
Wat een slagveld achtergelaten... goed gewerkt mannen!
 

MarBQ

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
3.192
Lust ik!! :D
 

Boldeagle

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
4.066
Dure ribbels die Iberico, wat vind je nu van je prijs kwaliteit verhouding ?
 

Jappert

Gemarineerd
 
 
 
 
Berichten
1.041
@boldeagle ik had nog geen buikribben gemaakt, dus dat vergelijk kan ik niet maken. Op basis van babybacks heb ik regelmatig afgewisseld en daarbij kan ik volmondig ja beantwoorden. Het laat zich alleen moeilijk in tekst vangen. Maar textuur en smaak zijn gewoon anders.
 

ZBBQZ

Stoker
 
 
 
Berichten
304
Wauw wat een geweldige ribbels! Heerlijke foto's. Waar komt het vlees vandaan als ik het vragen mag?
 

Jappert

Gemarineerd
 
 
 
 
Berichten
1.041
Die heb ik van beefensteak.nl
 
Bovenaan Onderaan