Beef en Steak

Hygrometers

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Miki
  • Startdatum Startdatum

Miki

Stoker
Berichten
268
In september of oktober wil ook wat vlees aan de spijker hangen. Ik zie die topics voorbijkomen en ik vind
ze altijd heel erg imponerend. Nu wil ik weten of mijn kelderbox mogelijk geschikt is en dan heb ik
hygrometer voor nodig. De temperatuur zal denk ik in de maanden oktober en november wel okee zijn.

Nu mijn vraag. Hygrometers lijken heel erg sterk in prijs te varie?ren, en ik wil dus vragen waar ik op moet
letten bij het kopen van een dergelijke meter. Wat is met andere woorden handig om te weten voordat
ik er ??n aanschaf.
 
koop een zgn "haar hygrometer " of een electronische ( bij Conrad bv ) die zijn het meest nauwkeurig
 
De "haar hygrometer" zou ik niet nemen, aangezien dit systeem relatief snel verstopt raakt en daardoor meetfouten ontstaat.
Voor het geval dat mensen Jeroen niet begrijpen: van Dalen en Hajenius zijn sigaarzaken en daar hebben ze het ook.
 
Dank voor de input, ik ga er binnenkort even eentje ophalen en dan inderdaad met wat worsten experimenteren

Mooie foto's trouwens Bert en zeer hulpvolle suggesties. Aan het licht had ik eigenlijk niet gedacht, er is een lamp in de gang
en deze staat dag en nacht aan, maar schijnt niet direct in mijn kelder. In mijn kelder is het relatief donker. Als het toch teveel licht
blijkt te zijn, is het dan een idee om het vlees in slagerspapier te wikkelen?
 
Terug
Bovenaan Onderaan