Steen
Kooltjesharker
- Berichten
- 132
Hoi mede bqquer's,
Ik ben al een tijd aan het bbquen. Ik gebruik voornamelijk cuban marabu houtskool. Qua smaak vind ik het top maar het aansteken of op temperatuur brengen vind ik het een "ramp". Ramp is een groot woord. Maar het duurt me net iets te lang. Zit te denken om dammers te gebruiken. Mijn vraag is; is dit een goede switch of heeft dit voor of nadelen qua low en slow en etc. Wat zijn jullie meningen of ervaringen?
Ik ben al een tijd aan het bbquen. Ik gebruik voornamelijk cuban marabu houtskool. Qua smaak vind ik het top maar het aansteken of op temperatuur brengen vind ik het een "ramp". Ramp is een groot woord. Maar het duurt me net iets te lang. Zit te denken om dammers te gebruiken. Mijn vraag is; is dit een goede switch of heeft dit voor of nadelen qua low en slow en etc. Wat zijn jullie meningen of ervaringen?