Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Nu de smoker in bestelling is heb ik nog een vraagje. Wat is beter op de smoker, houtskool of briketten? Ik heb ff rondgekeken op het forum, en zal het wel over het hoofd zien, maar kan niet 123 iets hierover vinden.
Spare ribs (5-6 uurtjes) gaat prima op een laag houtskool. Langere sessies zou ik (kokos)briketten nemen.
ik gebruik zelf bijna altijd Kokosbriketten maar soms ook houtskool, beide gaat prima.
Vooralsnog lijkt de weegschaal door te slaan naar briketten. Maar welke dan? Ik lees hier nogal over ecobrasa. Waar kun je dat voordelig bestellen, via internet? En is dat ok, of toch nog wat anders?
ik gebruik ook gewoon kokosbriketten, maar dat is simpelweg ook omdat ik die in de OTP ook gebruik en dus op voorraad heb. Voel er weinig voor om beide soorten op voorraad te gaan houden
Was toevallig vandaag in de buurt bij Hoogstraten en ik heb 30 kg flammys meegebracht voor ongeveer 43 euro misschien iets voor jou als je daar toevallig in de buurt komt. Colruyt.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.