Beste forummers,
na al een groot aantal jaren te bbqen en ook vaak van fora heb geleerd toch maar eens geregistreerd met een actueel probleem
Daar open ik een apart topic voor hoor.
Na een aantal jaren diverse Webers te hebben gehad ben ik sinds kort overgestapt op de Kamado door de AH actie met de Grill Guru Compact.
Ik heb deze in een keukentrolley gebouwd en voorzien van sidetables zodat hij op mooie hoogte staat.
Paar zakken dammers, wat thermometers en een one-minute lighter en gaan met die banaan
Inmiddels een pulled pork gemaakt (was te klein waardoor hij erg vet bleef maar alsnog erg lekker
) en een grain fed Uruguayaanse Picanha die wel goed voldeed.
Samen met mijn zwager zijn we dingen aan het uitproberen (hij heeft dezelfde gekocht) en ook een picanha van de lokale slager is uitstekend bevallen.
Tijd voor wat leuks op de bbq en meer ervaring op te doen!
Groeten DRuw
na al een groot aantal jaren te bbqen en ook vaak van fora heb geleerd toch maar eens geregistreerd met een actueel probleem

Daar open ik een apart topic voor hoor.
Na een aantal jaren diverse Webers te hebben gehad ben ik sinds kort overgestapt op de Kamado door de AH actie met de Grill Guru Compact.
Ik heb deze in een keukentrolley gebouwd en voorzien van sidetables zodat hij op mooie hoogte staat.
Paar zakken dammers, wat thermometers en een one-minute lighter en gaan met die banaan

Inmiddels een pulled pork gemaakt (was te klein waardoor hij erg vet bleef maar alsnog erg lekker

Samen met mijn zwager zijn we dingen aan het uitproberen (hij heeft dezelfde gekocht) en ook een picanha van de lokale slager is uitstekend bevallen.
Tijd voor wat leuks op de bbq en meer ervaring op te doen!
Groeten DRuw