S
SuzanneV
Gast
Hoi!
Ik ben Suzanne, al jaren liefhebber van koken. Na een rondreis door Louisiana & Missisippi helemaal fan van deze keuken en flink ge?xperimenteerd met jambalaya's, gumbo en wat al niet meer. Tijd voor iets nieuws. In Memphis had ik mijn eerste broodje pulled pork gegeten en was meteen verliefd dus dat moest nu maar eens de nieuwe uitdaging worden. Vorige week de stap gezet om mijn eerste kettle bbq te kopen. Een big green egg lijkt me super, maar iets te prijzig om mee te beginnen. Mocht deze hobby uit de hand gaan lopen dan kan ik altijd nog op zoek naar iets leukers. Maar voorlopig experimenteer ik er lekker op los met mijn nieuwe Weber Original Kettle Premium 57 cm. Meteen het eerste weekend begonnen met een beercan chicken, en zelfs mijn vriend (die al in geen 15 jaar vlees heeft gegeten) kon de geur niet weerstaan en heeft een stuk geproefd haha. Gister een simpelere maaltijd gemaakt met jerk chicken en maiskolven. En dan was het vandaag eindelijk tijd voor Het Project: pulled pork. De wekker stond om 08.00 maar om half 7 stond ik al stuiterend langs de bbq
Inmiddels is de temperatuur van mijn pork opgelopen tot 72 graden en is dit dus mij eerste zone-moment. Spannend! Ik zal mijn hele pulled pork verhaal nog wel apart vertellen in uitgebreide variant. Nu snel weer even naar buiten om te kijken hoe ver we staan!!
Ik ben Suzanne, al jaren liefhebber van koken. Na een rondreis door Louisiana & Missisippi helemaal fan van deze keuken en flink ge?xperimenteerd met jambalaya's, gumbo en wat al niet meer. Tijd voor iets nieuws. In Memphis had ik mijn eerste broodje pulled pork gegeten en was meteen verliefd dus dat moest nu maar eens de nieuwe uitdaging worden. Vorige week de stap gezet om mijn eerste kettle bbq te kopen. Een big green egg lijkt me super, maar iets te prijzig om mee te beginnen. Mocht deze hobby uit de hand gaan lopen dan kan ik altijd nog op zoek naar iets leukers. Maar voorlopig experimenteer ik er lekker op los met mijn nieuwe Weber Original Kettle Premium 57 cm. Meteen het eerste weekend begonnen met een beercan chicken, en zelfs mijn vriend (die al in geen 15 jaar vlees heeft gegeten) kon de geur niet weerstaan en heeft een stuk geproefd haha. Gister een simpelere maaltijd gemaakt met jerk chicken en maiskolven. En dan was het vandaag eindelijk tijd voor Het Project: pulled pork. De wekker stond om 08.00 maar om half 7 stond ik al stuiterend langs de bbq
