Hoi! Ben nieuw hier, naam is Douwe en heb sinds gisteren een Bastard large 2020!
Hiervoor had ik een Landmann black Taurus en daar maakte ik veelvuldig gebruik van. Echter was deze moeilijk op temperatuur te houden en gingen er voor mijn gevoel veel kool doorheen. Ik had de Landmann gekocht omdat ik zowel direct als / indirect wou kunnen bbq'en. Dat ging prima voor een hamburger. Maar toen ik laatst een langere sessie ging doen met ribs was de Q op temperatuur houden toch wel erg lastig. De eerste rib was echter zo lekker dat het me overtuigde om te investeren in wat beters. (Twee ribben ging mis omdat de temperatuur niet overal gelijk is in de oude Q. Daarnaast vind ik pizza maken heel leuk en dat moet ook goed kunnen op de kamado.
De bastard moet nog ingebouwd worden, dat volgt komende weken. Echter doordat de large solo overal was uitverkocht hem nog snel bij een laatste winkel gekocht
.
Mooi forum! Veel inspiratie van gehaald, vooral voor het inbouwen (en daar ben ik nog steeds niet helemaal uit).
Hiervoor had ik een Landmann black Taurus en daar maakte ik veelvuldig gebruik van. Echter was deze moeilijk op temperatuur te houden en gingen er voor mijn gevoel veel kool doorheen. Ik had de Landmann gekocht omdat ik zowel direct als / indirect wou kunnen bbq'en. Dat ging prima voor een hamburger. Maar toen ik laatst een langere sessie ging doen met ribs was de Q op temperatuur houden toch wel erg lastig. De eerste rib was echter zo lekker dat het me overtuigde om te investeren in wat beters. (Twee ribben ging mis omdat de temperatuur niet overal gelijk is in de oude Q. Daarnaast vind ik pizza maken heel leuk en dat moet ook goed kunnen op de kamado.
De bastard moet nog ingebouwd worden, dat volgt komende weken. Echter doordat de large solo overal was uitverkocht hem nog snel bij een laatste winkel gekocht

Mooi forum! Veel inspiratie van gehaald, vooral voor het inbouwen (en daar ben ik nog steeds niet helemaal uit).






Laatst bewerkt: