Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Als je cocosbriketten gebruikt , bijvoorbeeld flamys of ecobrasa, om te grillen. Dus niet low and slow maar sat?, worstjes en dergelijke. Gebruik je dan ook maar een kleine brikettestarter vol briketten?
Met ecobrasa gooi ik 3/4 tot een volle starter op de Weber 57. Met de onderste schuif kun je de temperatuur dan prima regelen (natuurlijk niet low & slow).
Na afloop alle schuiven dicht en de volgende keer kun je het restant gewoon opnieuw gebruiken (door het bij verse briketten in de starter te gooien). Het is dus niet zo dat je kooltjes verspilt doordat je er 'te veel' op denkt te gooien.
Overigens denk ik dat als ik een ribeye of zo wil doen op hoge temperatuur er misschien nog wel meer dan ??n starter in moet. Maar dat heb ik met de 57 nog niet uitgeprobeerd. Op de 47 was 3/4 starter altijd wel genoeg. Maar de 57 is natuurlijk een stuk groter.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.