- Berichten
- 53
hey medebak en braaiers,
Ik heb vanuit een coulance regeling met Weber de Dutch Oven Duo gekregen voor in de MTP.
Dit was nog een GBS systeem voor de toekomst van mijn lijstje dus ik heb nog niet veel kunnen uitzoeken helaas.
Echter....
Waar start ik?
Oftewel,
- Hoe moet de DO in de bbq staan qua verhitting? direct op de kolen, in het rooster (GBS), ernaast of juist heel anders?
- Hoelang kan je de DO laten stoven/smoren op een dag?
- Is alles wat je er smorgens in doet ook echt volledig gaar?
- Ik lees ook dat er briketten/kolen op de deksel moeten/kunnen? Hoe weet ik wanneer dat moet of kan?
Ik begrijp dat dit een beetje 'noob' vragen zijn maar ik heb nog nooit met de DO gewerkt.
Wellicht lopen meer mensen tegen bovenstaande problemen aan dus vandaar deze post
Groetjes Brem
Ik heb vanuit een coulance regeling met Weber de Dutch Oven Duo gekregen voor in de MTP.
Dit was nog een GBS systeem voor de toekomst van mijn lijstje dus ik heb nog niet veel kunnen uitzoeken helaas.
Echter....
Waar start ik?
Oftewel,
- Hoe moet de DO in de bbq staan qua verhitting? direct op de kolen, in het rooster (GBS), ernaast of juist heel anders?
- Hoelang kan je de DO laten stoven/smoren op een dag?
- Is alles wat je er smorgens in doet ook echt volledig gaar?
- Ik lees ook dat er briketten/kolen op de deksel moeten/kunnen? Hoe weet ik wanneer dat moet of kan?
Ik begrijp dat dit een beetje 'noob' vragen zijn maar ik heb nog nooit met de DO gewerkt.
Wellicht lopen meer mensen tegen bovenstaande problemen aan dus vandaar deze post

Groetjes Brem