BasBQ
Beef en Steak

Hoe om te gaan met briketten.

drahciR25

Tondelzoeker
Berichten
17
Beste mensen,

Aanstaande zaterdag gaat het dan echt gebeuren, eerste keer pulled pork.
Nu is mijn vraag: hoe kan ik dat het beste doen met de briketten, zodat ik zo min mogelijk hoef bij te vullen?
Met hoe zon groot portie begin ik en hoe gaat het allemaal verder.
Ik gebruik mijn WOTP47.....

Wie kan me helpen?? :-O
 
Een snake werkt over het algemeen goed, al weet ik niet hoe deze zich bij de lage temperaturen houd in deze tijd van het jaar.
 
zou ook voor de snake gaan
 
+1


En wellicht als je dit vaker gaat doen, tzt een smokenator kopen. Heb er veel goede verhalen over gelezen en pas het ding van dichtbij in actie gezien. Werkt echt super!! Blijft idd bijvullen, maar bleef echt heel mooi op temperatuur.
 
Als ik het goed begrijp doe je met de "snake"de briketten in een cirkel in de weber en steek je er eentje aan, waardoor die de rest aan zal steken?
Heb ik dan aan 1 cirkel genoeg?
 
Terug
Bovenaan Onderaan