Ja, daar heb je 'm weer met nog een topic...
Zeven November gaat het gebeuren, een lang verwachtte wens gaat in vervulling. Een speenvarkentje!
Het zal een varkentje zijn van 6-8 kg van Beef & Steak op de Weber Rotiserie (ruimte/motorisch technisch zou dit moeten kunnen!)
Maar ik heb zoveel vragen!
* Hoelang moet het varkentje er op?
* Moet ik hem wel of niet pekelen? ( Zo ja, iemand een mooi receptje? )
* Met wat ga ik hem vullen?
* Voegen we rook toe of laten we het buiten wegen?
En vast nog meer vragen die ik momenteel even vergeet... Ik stel jullie hulp zeer op prijs! <
Zeven November gaat het gebeuren, een lang verwachtte wens gaat in vervulling. Een speenvarkentje!

Maar ik heb zoveel vragen!
* Hoelang moet het varkentje er op?
* Moet ik hem wel of niet pekelen? ( Zo ja, iemand een mooi receptje? )
* Met wat ga ik hem vullen?
* Voegen we rook toe of laten we het buiten wegen?
En vast nog meer vragen die ik momenteel even vergeet... Ik stel jullie hulp zeer op prijs! <
