BasBQ
Beef en Steak

Hoe gaan we dit varkentje wassen?

 
 
 

Rolaanndd

Stoker
Berichten
397
Ja, daar heb je 'm weer met nog een topic...

Zeven November gaat het gebeuren, een lang verwachtte wens gaat in vervulling. Een speenvarkentje! :)  Het zal een varkentje zijn van 6-8 kg van Beef & Steak op de Weber Rotiserie (ruimte/motorisch technisch zou dit moeten kunnen!)

Maar ik heb zoveel vragen!

* Hoelang moet het varkentje er op?
* Moet ik hem wel of niet pekelen? ( Zo ja, iemand een mooi receptje? )
* Met wat ga ik hem vullen?
* Voegen we rook toe of laten we het buiten wegen?

En vast nog meer vragen die ik momenteel even vergeet... Ik stel jullie hulp zeer op prijs!  <:p


 
Tof! Jij hebt duidelijke betere zoekskills als ik... Thanks!
 
3e tab bovenaan de pagina  ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan